top of page

Seizoen 2023/24

van 16 september 2023 tot 25 mei 2024
(28 lesweken)

Kleine groepen
Drietalig FR-NL-EN

K-pop lessen
voor tieners en volwassenen

Sluit je bij ons aan om iconische choreografie te leren en je podium presence te ontwikkelen. Onze intentie is om een ruimte te creëren waar passie en energie elkaar ontmoeten. Onze filosofie is om je een omgeving te bieden waarin je jezelf vrij kunt uiten, je zelfvertrouwen kunt opbouwen en je creativiteit kunt stimuleren.

 

Dompel jezelf onder in een onvergetelijke K-pop danservaring door je vandaag nog bij ons aan te sluiten!

We bieden 2 niveaus (beginners of intermediate) en 2 stijlen voor het intermediate niveau: K-pop Beginner, K-pop Girly Intermediate, K-pop Hip-Hop Intermediate.

Afhankelijk van de groep de lessen kunnen worden gegeven in frans, nederlands en engels.

Minimum leeftijd: 14 jaar oud

3 soorten lessen

K-pop Beginner

Klaar om in de wereld van K-pop te duiken? Of je nu een complete dansbeginner bent of weinig ervaring hebt, deze les is speciaal ontworpen om je kennis te laten maken met de verschillende dansstijlen in de wereld van K-pop. Van girly tot hiphop en hedendaagse dans, alle stijlen kunnen in deze les aan bod komen, afhankelijk van wat de leerlingen willen.

Onze "K-pop beginners" cursus is ontworpen om studenten te helpen de essentiële basis van K-pop dans te leren, zodat ze vertrouwd raken met de bewegingen die kenmerkend zijn voor deze unieke stijl. Door zich te richten op de basis kunnen deelnemers snel vooruitgang boeken in het leren van de choreografie, terwijl ze hun coördinatie, muzikaliteit en zelfvertrouwen op de dansvloer ontwikkelen.

en ik garandeer mijn plaats!

K-pop Girly Intermediate

Girly dance is een dansstijl die wordt gekenmerkt door vloeiende bewegingen, delicate gebaren en een vrouwelijke esthetiek. In K-pop wordt girly dance vaak gebruikt om een beeld van charme, onschuld en vrouwelijkheid over te brengen. 

Onze school biedt specifieke cursussen om je te helpen deze unieke stijl te leren en onder de knie te krijgen.

en ik garandeer mijn plaats!

K-pop Hip-Hop Intermédiaire

Hiphop is een dynamische en expressieve vorm van urban dance die zijn plaats heeft gevonden in de wereld van K-pop. Door het mengen van harde bewegingen, lichaamsisolaties en acrobatische figuren geeft hiphopdans een krachtige energie aan de optredens van K-pop boy- en girlgroepen. 
In onze gespecialiseerde hiphoplessen krijg je de kans om basistechnieken te leren, je ritmegevoel te ontwikkelen en je onder te dompelen in de dynamische urban cultuur van hiphopdans.

en ik garandeer mijn plaats!

Kpop débutant
Kpop Girly
Kpop Hip-Hop
bottom of page