top of page

K-POP Danslessen
in Brussel

K-pop danslessen

SPORTCENTRUM MOUNIER
Sint-Lambrechts-Woluwe

🌟Wil je K-pop covers dansen? 🎤 Heb je er ooit van gedroomd om in het openbaar op te treden? iDance biedt je de kans om die droom waar te maken! Bij iDance krijg je niet alleen persoonlijke training in kleine groepen, maar krijg je ook de kans om je talent te laten zien tijdens openbare optredens. Het is jouw tijd om te schitteren!🌟

Welkom! Ben je klaar voor een spannend avontuur in de wereld van K-pop? Julie Henrard, je ervaren docente, opgeleid in internationale dansscholen in Brussel, Barcelona, Seoul en Los Angeles, combineert een stevige expertise in commerciële dans, een grondige ervaring met danscovers en een ongebreidelde passie voor K-pop.

De studio is gemakkelijk bereikbaar: het Mounier-centrum (naast metrostation Kraainem) verwelkomt je in Studio 5.

en meer!

Naast de lessen bieden we je de kans om een covers te ontdekken. De dansen zullen regelmatig gefilmd worden, in de stijl van de beroemde 1Million Dance Studio in Seoul, en gedeeld worden op de netwerken.

Minstens één keer per jaar wordt er een publieke show georganiseerd in een van de legendarische locaties van Brussel om ons werk en onze passie te laten zien.

Aan het eind van het jaar hopen we een crew samen te stellen die degenen die dat willen een unieke kans biedt om hun vaardigheden te verbeteren en deel te nemen aan spannende wedstrijden en andere optredens.

2 niveaus, 2 stijlen

  • K-pop beginner

  • Hip-Hop Girly intermediate

  • K-pop Hip-Hop intermediate

Kleine groepen

Live Uitvoeringen

Publieke uitvoeringen

Mogelijkheid om deel uit te maken van een crew

Julie

Over Julie

Ze gebruikt haar internationale ervaring om haar passie voor K-POP en commerciële dans over te brengen.

Julie legt al haar hart en toewijding in het geven van de best mogelijke lessen. Van jongs af aan heeft ze zich ondergedompeld in verschillende fundamentele dansdisciplines, waaronder ballet, modern, jazz, hiphop en vele andere. Haar internationale opleiding aan prestigieuze scholen zoals het Institute of the Arts Barcelona en 1 Million Dance Studio geeft haar expertise en garandeert een training die perfect is aangepast aan jouw niveau.

Julie Henrard, iDance Kpop founder
Julie Hendard, Kpop cover with Outsiders

Julie is lid van de Kpop coverband Outsiders Crew. Ze neemt actief deel aan lokale wedstrijden, waaronder Chicken Squad's beroemde K-pop Battle, die ze in 2021 won.

Julie is gepassioneerd en enthousiast en streeft ernaar om haar studenten in staat te stellen hun eigenheid te uiten door middel van K-pop. Of je nu een beginner bent of al een paar jaar ervaring hebt, Julie zal je bij elke stap begeleiden.

dansschoolsplit logo

Dansschool

Split

Tervuren

iab logo

Institute of the Arts

Barcelona

alaeti dance center logo

Alaeti Dance Center

Brussel

1million dance seoul logo

1MILLION Dance Studio

Seoul

millenium dance complex los angeles logo

Millenium Dance Complex

Los Angeles

bottom of page